"Accelerating Digital Transformation and Enabling DevOps Agility"

Over ons

We zijn een cloud consultancy bedrijf gespecialiseerd in Kubernetes, Azure, GITOps, DevOps en CI/CD. Onze experts helpen bedrijven bij het implementeren en optimaliseren van hun cloud oplossingen, waarbij we de nieuwste technologieën en best practices gebruiken. Onze focus ligt op het verbeteren van de efficiëntie, schaalbaarheid en betrouwbaarheid van onze klanten zodat zij zich kunnen concentreren op hun core business.

Over mij

William Mayvis is een Azure Cloud architect met een focus op containertechnologie, in combinatie met Docker en Kubernetes. Hij heeft veel ervaring op het gebied van security en is daarom goed in staat om klanten te helpen bij het beveiligen van hun cloudomgevingen. Als expert op het gebied van cloudarchitectuur en -beveiliging, is William goed in staat om klanten te helpen bij het ontwerpen en implementeren van schaalbare, betrouwbare en beveiligde cloudoplossingen die aansluiten bij hun specifieke eisen.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie of advies, neem dan contact met ons op. Of vul het formulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk.

13 + 9 =

Adres

Trasmolenlaan 5
3447 GZ Woerden

KVK 86473921
BTW NL863979932B01

Email
Telefoon
Linkedin
Mayvision IT
William Mayvis Mayvision