"Unlock the Power of Azure, AaaS, Container & Consulting"

aAAS

Als het gaat om het ontwerpen en implementeren van een architectuur voor uw bedrijf, kan het een uitdaging zijn om de juiste expertise te vinden en de kosten onder controle te houden. Maar wat als u een betrouwbare en ervaren partner zou kunnen hebben die u kunt vertrouwen om uw architectuurbehoeften te beheren, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de complexiteit en kosten van het bouwen en onderhouden van uw eigen team?

Met Architecture as a Service van Mayvision kunt u dit bereiken. Onze dienst biedt u een schaalbare, flexibele en kosteneffectieve oplossing voor uw architectuurbehoeften. Ons team van ervaren architecten en ontwikkelaars werkt nauw met u samen om op maat gemaakte oplossingen te bieden die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en doelstellingen.

Met onze aanpak kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl wij ons bezighouden met het ontwerp, de implementatie en het onderhoud van uw architectuur. Ons team werkt samen met uw interne teams om ervoor te zorgen dat uw systemen en applicaties optimaal functioneren en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Bij Mayvision geloven we in het bieden van kwaliteit en waarde voor onze klanten. Daarom werken we met de nieuwste technologie├źn en frameworks om u de beste resultaten te bieden. Met Architecture as a Service kunt u erop vertrouwen dat u de beste oplossingen krijgt voor uw architectuurbehoeften, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de complexiteit en kosten van het bouwen en onderhouden van uw eigen team.

Kies voor Mayvision Architecture as a Service en ervaar de voordelen van een professionele architectuurpartner die u kunt vertrouwen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Welk abonnenment is het meest geschikt voor u organisatie?

Mayvision biedt drie verschillende abonnements vormen. Welke abonnementsvorm geschikt is, is uiteraard afhankelijk dynamiek en grootte van de organisatie.

Mayvision consultancy

Essentials

Dit niveau omvat het leveren van standaardarchitectuur dienst aan een organisatie, zoals het ontwerp en de planning van systemen, applicaties en netwerken. Het kan ook het aanbieden van evaluaties van de huidige architectuur omvatten, het identificeren van zwakke plekken en het suggereren van oplossingen. Dit niveau is het meest geschikt voor kleine bedrijven met beperkte IT-middelen en beperkte budgetten.

Meer weten?

Mayvision consultancy

Advanced

Het advanced abonnement gaat verder dan het essentials abonnement en omvat meer gespecialiseerde diensten, zoals het beheer van infrastructuur en applicaties, systeemintegratie en geavanceerde beveiliging. Het omvat ook het aanbieden van gepersonaliseerde oplossingen voor klanten met complexe architecturen en bedrijfsprocessen. Dit niveau is geschikt voor middelgrote tot grote bedrijven met grotere IT-afdelingen en meer complexe architecturen.

Meer weten?

Mayvision consultancy

Bespoke

Dit abonnement biedt de meest uitgebreide architectonische diensten, waaronder de ontwikkeling van een bedrijfsbrede architectuurstrategie, continue verbetering en optimalisatie van systemen en applicaties, en gedetailleerde analyses van bedrijfsprocessen om kansen voor verbetering te identificeren. Dit niveau is het meest geschikt voor grote bedrijven met complexe IT-omgevingen en de behoefte aan continue ondersteuning en ontwikkeling van hun architectuur.

Meer weten?

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen

Mayvision consultancy

Azure Consultancy

Wij helpen verschillende klanten bij het gebruik en beheer van Microsoft Azure, een cloud computing platform en infrastructuur.

Mayvision consultancy

Azure Kubernetes

Azure Kubernetes Service adoptie is een dienst aangeboden door Mayvision waarbij ze klanten helpen bij het adopteren van Azure Kubernetes Service (AKS), een service van Microsoft waarmee ze Kubernetes-clusters op het Azure-platform kunnen hosten en beheren.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie of advies, neem dan contact met ons op. Of vul het formulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk.

1 + 3 =

Adres

Trasmolenlaan 5
3447 GZ Woerden

KVK 86473921
BTW NL863979932B01

Email
Telefoon
Linkedin
Mayvision IT
William Mayvis Mayvision