"Unlock the Power of Azure, AaaS, Container & Consulting"

Diensten

Als cloud consultancy bedrijf bieden we architectuur diensten aan, waarbij we onze klanten helpen bij het ontwerpen en implementeren van hun cloudoplossingen. Onze experts hebben uitgebreide ervaring met verschillende cloudproviders, waaronder Azure, en zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën en best practices. Wij helpen bij het identificeren van de juiste technologieën en tools voor onze klanten en bij het creëren van een schaalbare en betrouwbare cloud-architectuur die aansluit bij hun specifieke behoeften en eisen.

Mayvision consultancy

Container Technologie

Mayvision Consultancy kan u helpen met de implementatie van container technologie

Dit betekent dat wij onze klanten kunnen helpen bij het opzetten van een container governance, architectuur, begeleiding tijdens de ontwikkeling van software met behulp van container technologie.

Mayvision kan bijvoorbeeld diensten bieden zoals het implementeren en beheren van containers, het automatiseren van workflows en het bieden van ondersteuning bij het verplaatsen en uitvoeren van applicaties op verschillende omgevingen.

Meer weten?

Mayvision consultancy

Werkplek Overal

"Werkplek overal" is een dienst die gebruikers in staat stelt om vanaf elke locatie en op elk apparaat toegang te hebben tot hun virtuele werkplek. Dit betekent dat gebruikers op afstand kunnen werken, zonder beperkt te zijn door fysieke locaties of specifieke hardware. De dienst werkplek overal stelt gebruikers in staat om toegang te krijgen tot hun applicaties, bestanden en gegevens via internet, zodat ze altijd en overal productief kunnen zijn. De dienst maakt gebruik van cloud-technologie en virtuele desktop-infrastructuren om deze toegang te bieden en is daarom een uitstekende oplossing voor organisaties die op zoek zijn naar flexibiliteit en mobiele productiviteit.

Meer weten?

Mayvision consultancy

AaaS

Architecture as a Service (AaaS) is een dienst waarbij de architectuur van een IT-infrastructuur wordt geleverd en beheerd door een externe dienstverlener. Dit betekent dat bedrijven geen interne IT-afdeling hoeven te hebben of uit te breiden om de architectuur van hun infrastructuur te onderhouden en te beheren. AaaS stelt klanten in staat om snel en eenvoudig toegang te krijgen tot de meest recente technologieën, terwijl ze tegelijkertijd tijd en kosten besparen door het uitbesteden van bepaalde taken aan een externe dienstverlener. AaaS is bijvoorbeeld nuttig voor organisaties die zich willen concentreren op hun corebusiness en het beheer van hun IT-infrastructuur willen uitbesteden aan een betrouwbare en ervaren dienstverlener.

Meer weten?

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen

Mayvision consultancy

Azure Consultancy

Wij helpen verschillende klanten bij het gebruik en beheer van Microsoft Azure, een cloud computing platform en infrastructuur.

Mayvision consultancy

Azure Kubernetes

Azure Kubernetes Service adoptie is een dienst aangeboden door Mayvision waarbij ze klanten helpen bij het adopteren van Azure Kubernetes Service (AKS), een service van Microsoft waarmee ze Kubernetes-clusters op het Azure-platform kunnen hosten en beheren.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie of advies, neem dan contact met ons op. Of vul het formulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk.

7 + 13 =

Adres

Trasmolenlaan 5
3447 GZ Woerden

KVK 86473921
BTW NL863979932B01

Email
Telefoon
Linkedin
Mayvision IT
William Mayvis Mayvision